Webáruház ingyen kiskereskedelmi célokra

Webáruház ingyen próbaidővel

Az értékesítést maximálisan támogató kiskereskedelmi webáruház ingyen? Két hétig költségek nélkül próbálhatja ki rendszerünket!

Tesztelje a webáruház testre szabhatóságát, beállítási lehetőségeit, felhasználói oldali megjelenését és funkcionalitását: a design mögött működő professzionális rendszert. A termékek kezelése egyedileg vagy csoportosan is lehetséges, a tulajdonságok, termékképek, leírások és árszabályozás könnyű és gyors. A rendelések menedzselése átlátható és egyszerű, ezáltal a vevők kiszolgálása hatékony és zökkenőmentes. A jó üzletember tudja, hogy a visszajelzések milyen fontosak - épp ezért, a látogatói és vásárlói vélemények és üzenetek kezelésére is gondoltunk a szoftver kialakításakor.

Webáruház ingyen 14 napig! >>

Webáruház nagykereskedelmi célokra

A partnerekkel kapcsolatos folyamatokat támogató nagykereskedelmi webáruház ingyen? Két hétig díjmentesen próbálhatja ki rendszerünket!

A webáruház kínálatát csak azok láthatják, akik az Öntől kapott hozzáféréssel rendelkeznek. Valamennyi partnere a rá vonatkozó beállítások szerint látja a termékeket és az árakat, kedvezményeket, esetleges akciókat. A partnerek a belépés után megtekinthetik az aktualitásokat, egyéni üzeneteiket, aktuális törzsvásárlói státuszukat.

Webáruház ingyen 14 napig! >>

Webáruház kis- és nagyker célokra

Egyaránt foglalkozik kiskereskedelmi és nagykereskedelmi értékesítéssel? Jó lenne egy olyan webáruház ingyen, ami mindkét területet lefedi? Két hétig ingyen használhatja rendszerünket!

Az általános vásárlók számára a listaárakkal és az azokból adott alap kedvezményekkel jelenik meg a webáruház, míg nagykereskedelmi partnerei belépés után a számukra beállított partneri kedvezményekkel látják és rendelhetik meg az árukat. A rendszer automatikusan kezeli a rendeléseket, Önnek csupán annyi a dolga, hogy teljesítse azokat.

Egyéni igények szerinti webáruház ingyen

Egyéni elképzelései vannak, speciális igények merültek fel? Kellene egy webáruház ingyen, amely teljes mértékben kiszolgálja ezeket az igényeket? Két hétig díjmentesen tesztelheti rendszerünket!!

Ha különleges terméket vagy szolgáltatást értékesít, és speciális beállítási lehetőségekre van szüksége, számunkra az sem jelent gondot. Meglévő rendszerünket zökkenőmentesen tudjuk az Ön igényeinek megfelelően átalakítani, kiegészíteni, külső rendszerekből integrált megoldásokhoz igazítani (pl. SMS-sel történő fizetési lehetőség). Sőt, amennyiben olyan igényt jelez felénk, amely szerintük mások számára is fontos lehet, akkor díjmentesen valósítjuk meg ötletét.

Webáruház ingyen 14 napig! >>