A webáruház ingyen munkahely a neten

Webáruház ingyen próbaidővel

A hagyományos bolti értékesítéssel szemben a webáruház ingyen van szinte, hisz nem igényel üzemköltségeket:

A webáruház ingyen munkaerő

A webáruház ingyen dolgozik Önnek éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnapokon is, és sosem megy szabadságra. Emellett további előnye, hogy nincs helyhez kötve: az internet révén jóval több - akár távoli - vásárlót érünk el általa.

Ha a webáruház ingyen munkaerőként végzi feladatait, akkor az általa termelt bevétel színtiszta profit, hiszen nem terheli dolgozói bérkifizetés vagy villanyszámla.

A webáruház ingyen átépíthető

Egy valódi bolt felújítása vagy alkalmi ünnepi átrendezése és dekorálása pénz és idő. Ezzel szemben a webáruház ingyen és gyorsan átalakítható, akár teljesen újraépíthető (stílusváltás), illetve bővíthető külön költségek (raktárbérlés) nélkül.

A webáruház ingyen terjeszkedik

Egy üzletkötő alkalmazása, aki új üzleti partnereket hoz és új vásárlókat ér el, drága mulatság (céges autó, céges mobil, céges laptop stb.). Ezzel szemben a webáruház ingyen szélesíti ki a vevőkört, pusztán azzal, hogy a világhálón bárhonnan elérhető kínálata, és megtekinthetőek az ott forgalmazott termékek. Akár külföldre is kibővítheti szolgáltatásait!

A webáruház ingyen "szakképezhető"

Míg az alkalmazottak oktatása, szakképzése tanfolyami költségekkel járhat, ha tartani akarja a lépést a változó igényekkel és technológiai újításokkal, addig a webáruház ingyen "szakképezhető" a vevők felé történő kommunikáció és eladási technikák, valamint a részletes és pontos termékismeret, új technikai információk elsajátítása terén. Önnek egyszerűen csak frissítenie kell a termékadatokat, és követni a trendi webes marketing módszereket.